FODER & RIDSPORTSBUTIK

Välkommen till vår Foder och ridsportbutik. Vi säljer Foder, strö, utrustning, kläder och tillbehör till djur och ryttare.  

Vi säljer även Hö, Halm och Hösilage.


Öppettider:

Måndag - Torsdag 15:00 -19:00

Fredag 15:00-18:00

Lördag 10:00 - 15:00


Sommaröppettider 1 juli - 21 augusti:

Tisdag 15:00 - 19:00

Lördag 10:00 - 15:00



Häst & Ryttare

Vi säljer det du behöver till din häst. St Hippolyt, Aveve, RS Mustang, KRAFFT och Spillers är några utav våra fodervarumärken till häst. Vi har även olika tillskott och mineralfoder för att komplettera din foderstat. 

Vi säljer även mycket tillbehör och utrustning. Flugspray, borstar, grimmor, täcken m.m. 

Strö har vi i olika former: Torv, torvmix, kutterspån, träpellets, halm, halmpellets, krossad halmpellets och papperströ. 

Till Ryttaren säljer vi bla. ridhjälmar, säkerhetsvästar, ridbyxor, ridskor och ridvantar. Vi är återförsäljare för Mountain Horse, Jacson, Top Reiter, Karlslund, Källquist och Hansbo Willab. 



 

Hund

Till din hund säljer vi Foder, Naturgodis, tuggben, koppel, selar, halsband, reflexer, täcken och diverse andra tillbehör. 

Våra populäraste varumärken och som vi varmt rekommenderar är Majstor, Arion, Standardt och Bravo men vi säljer även andra märken. 

Vi säljer svenskt producerat naturgodis som är mycket populärt bland hundarna!



 



Katt

Till katten har vi bla. Foder, kattströ, leksaker och matskålar. Vi säljer fodermärken som Majstor, Arion, Bozita Feline och Bästis. Både torrfoder och blötmat. 

 



Fjäderfän

Till fjäderfän säljer vi foder, strömaterial, värmelampor, foder- och vattenautomater. Vi har kycklingfoder, värpfoder, allfoder, majs, snäckskal och olika sorters spannmål.

 


Gnagare

Vi har foder, strömaterial, skålar, vattenautomater, hö, halm, selar, slickstenar, vitaminer och godis till din gnagare. 

Hö och Halm säljer vi i säckar.  


prev next
 

Vi säljer även mycket mer:

Fårpellets, vildfågelmat, foderkalk, grepar, hinkar, stängsel, hovslagarverktyg, blommor är bara några varor i vår lilla men ack så välfyllda butik!

Varmt Välkomna